СЛАВЕЈОТ повторно остава без здив: „Јован, ти си гениј!“

Јован од Подгорица ја отпеа песната на Жељко Јоксимовиќ „Није љубав ствар“ и потполно ги воодушеви публиката и жирито.„Јован, ти си гениј! Никогаш немам слушнато ваква интерпретација на машко, посебно не од младо момче. Ти мора да имаш професор или некој што работи со тебе“, почнала Леонтина и инсистирала да дознае кој му е професор, но тој не сакал да каже.
„Освен што имаш некој кој ти помага со пеењето, дали и оваа твоја кореграфија исто така бара помош од некого?“, прашала Маријана.
„Сѐ си осмислив сам, но малку ми помогна и ментор – мама“, одговори тој.
„Апсолутно нѐ убеди во тоа што го пееш. Немаш гордост во себе. Знаеш да пееш и така се однесуваш“, рече Милан.
Слушнете како звучеше Јован:„Јован, ти си гениј! Никогаш немам слушнато ваква интерпретација на машко, посебно не од младо момче. Ти мора да имаш професор или некој што

Пронајдете не на следниве мрежи: