Слушнал чуден звук од лименката, кога ја отворил имал што да види

Слушнал необичен звук од внатрешноста на лименката и одлучил да ја отвори, а сето тоа го снимил и го ставил на Јутјуб, за предупредување.Тоа што се наоѓало внатре го оставило без текст. Изненадувачки е тоа што ова и се случило на популарна фирма на сокови во Америка.Тоа што се наоѓало внатре го оставило без текст. Изненадувачки е тоа што ова и се случило на популарна фирма на сокови во Америка.

Пронајдете не на следниве мрежи: