Слушнал Рамче дека во Германија парите се тркалаат по улица и…

Loading...

Слушнал Рамче дека во Германија парите се тркалаат по улица. Продал се што имал и со такси заминал за Германија. На улиците пари не видел, па решил да праша еден Германец :- Нели овде парите се тркалаат по улици? Ништо не гледам…- Наведни се де…. Продал се што имал и со такси заминал за Германија. На улиците пари не видел, па решил да праша еден Германец :- Нели овде парите се тр

loading...
Loading...