СМК се огласи за Лагите на СОРОСОВИТЕ портали

Loading...

Светскиот Македонски Конгрес објавува: Веста дека Владата ја поништила одлуката на Советот на општина Бутел за изградба на Крст на кружниот тек на влезот во општината е невистина! Владата ниту одржала вчера вечерта таква седница, ниту донела таква одлука! Веста која се шири од некои опозициони портали е лага!Светскиот Македонски Конгрес објавува: Веста дека Владата ја поништила одлуката на Советот на општина Бутел за изградба на Крст на кружниот тек на влезот во општината е невистина! Владата ниту одржала вчера вечерта таква седница, ниту донела таква одлука! Веста која се шири од некои опозициони портали е лага!

 
Повеќе на следниов ЛИНКСветскиот Македонски Конгрес објавува: Веста дека Владата ја поништила одлуката на Советот на општина Бутел за изградба на Крст на кружниот т

loading...
Loading...