СМРЗНУВАЧКА: Како изгледа животот во најладното место на светот?

Loading...

Руското село Ојмјакон се наоѓа на 750 метри надморска височина, а денот трае само три часа во текот на декември, а 21 часа во текот на летниот пери

loading...
Loading...