СМС на денот: Кога девојката има лош татко а ти ја викаш на пијачка…

Loading...

Кога девојката има лош татко а ти ја викаш на пијачка…Е ајде сеа да те видам излези со неа :)Е ајде сеа да те видам излези со неа 🙂

loading...
Loading...