СМС пораки кои ќе го напалат!

Loading...

Изненадете го во било кој ден од денот со некоја интересна порака. Добро погледнете ги овие пораки на кои вашето момче сигурно нема да остане рамнодушно! На овој начин ќе го запалите, односно ќе дозволите неговата фантазија да се разработи….
1.Денес носиш кравата? Ќе ја искористиме вечерва. 
2. Кога ќе дојдеш? Сама сум и гола во станот. 
3. Ако одиш на фудбал, сочувај малку енергија и за подоцна. 
4. Нешто морам да ти подарам, подготвив се во градникот. Не заборавај на тоа кога ќе дојдеш. 

 

5.Ти го фотографирав задникот додека се бричеше утрово. Совршен е!
6. Ќе ти испратам слика ако и ти на мене ми испратиш твоја!
7.Ќе се опуштиш ли со мене по напорниот ден?
8.Ќе користиме ли нова играчка вечер?
9. Под твојот омилен фустан не носам гаќички. 
10.Дојди кај мене побрзо, те чекам во кревет. Добро погледнете ги овие пораки на кои вашето момче сигурно нема да остане рамнодушно! На овој начин ќе го запалите, односно ќе дозволите неговата

loading...
Loading...