Снимателот нормално го следеше фудбалскиот натпревар… Но, ШТО Е ТОА пред трибините?

Фудбалскиот натпревар помеѓу Расинг и Ривер Плате беше возбудлив за следење поради играта, но и поради необичната сенка која одеднаш се појави пред трибините.Имено, коментаторите и снимателите на натпреварот останаа зачудени од појавата на една сенка.
Сенката се појавува за време на гужвата во казнениот простор и одеднаш почнува да трча во спротивна насока. Денес се водат дебати за тоа дали станува збор за паранормална активност, или за нешто друго.
Кога сме кај паранормалните активности, погледнете што успеала да фотографира оваа жена зад прозорецот ЛИНКИмено, коментаторите и снимателите на натпреварот останаа зачудени од појавата на една сенка.
Сенката се појавува за време на гужвата во ка

Пронајдете не на следниве мрежи: