СНИМИЛА НЕШТО НЕВЕРОЈАТНО: „Од сега верувам во НЛО“

Loading...

Локалната полиција на Лоуер Пакстон нема поим за што станува збор, а од аеродромот во Пенсилванија објавија дека во тоа време немаше ниеден лет на спорното место.На небото над Пенсилванија се појавија чудни трепкачки светла од непознат објект. Необичната појава беше снимена со мобилниот на Стефани Вилкерсон.
Вилкерсон рекла дека непознатиот летачки објект го набљудувала околу 20 минути и додала дека ги менувал боите. Таа не била единствената личност која го забележала необичниот објект.

„Од сега верувам во НЛО“, заклучи таа.
На небото над Пенсилванија се појавија чудни трепкачки светла од непознат објект. Необичната појава беше снимена со мобилниот на Стефани Вилкерсон.

loading...
Loading...