Со висока и тенка потпетица си го убила сопругот

Loading...

Американка си го убила својот сопруг со висока и тенка потпетица, пренесуваат странските медиуми.
Ана Лилија Трухио е осомничена за убиството на 59 годишниот сопруг. Бизарното убиство се случило во луксузен стан во Хјустон, Тексас.
Кога полицијата влегла во станот на 18-от кат, жената им ја отворила вратата и ги пуштила да влезат внатре. Само таа била во станот со жртвата и е единствената осомничена за убиството.Американка си го убила својот сопруг со висока и тенка потпетица, пренесуваат странските медиуми.

loading...
Loading...