ШОК ВО СРБИЈА: Убиецот нема да оди во затвор туку во болница!

 Дејан Белчиќ (39) пред својата куќа со два куршуми од ловџиска пушка си ја уби својата сопруга и уште едно лице.На оваа страшна глетка, сведоци беа малите деца. Сепак, тој ниту ден нема да помине во затвор. Судот во Зајечар, по психијатриско вештачење го прогласи Дејан за непресметлив.
Двојниот убиец ќе оди да се лекува. Оваа несреќа се случи пред две години.На оваа страшна глетка, сведоци беа малите деца. Сепак, тој ниту ден нема да помине во затвор. Судот во Зајечар, по психијатриско вештачење го

Пронајдете не на следниве мрежи: