Шокантно видео: Што ќе се случи доколку ја ставите главата во крокодилска уста?

Шокантно видео  кое се појави на Интернет ја потресе јавноста.На видеото се гледа како едно арапско момче се обидува да ја стави својата глава во устата на крокодилот, а публиката останува без здив од крајниот резултат на неговата точка. 
Еве што се случи со момчето!
 
 На видеото се гледа како едно арапско момче се обидува да ја стави својата глава во устата на крокодилот, а публиката останува без здив од крајниот

Пронајдете не на следниве мрежи: