СОЛЗИ И СМЕА: НОВИНАРОТ се ПОСРАМОТИ пред цела ЈАВНОСТ!

Дојдени сте од работа изморени, сакате малку да го пуштите телевизорот да се реласирате и да проследите што има по програмите. Одеднаш наидувате на интересна и емотивна емисија која на крајот ќе ве остави со солзи во очите, но да потенцираме дека тоа се солзи радосници. Дали се насмеавте денеска? Погледнете!Дали се насмеавте денеска? Погледнете!

Пронајдете не на следниве мрежи: