СПАСИЛ НАПУШТЕНО МЕЧЕ: 6 години подоцна се случува нешто незамисливо!

Loading...

Мечето Брутус било сосема само. Без мајка и без татко. Поминале шест години откако Кејси го пронашол малото мече во дивина.Кејси го земал во раце и оттогаш започнало нивното пријателство.
Нивната врска е сега многу силна како и нивната доверба еден во друг. Кејси е вистински љубител на животните и со години ги проучува.
Со мечето Брутс воспостави специјална врска и мечето дури има и живеено со него во куќата додека не порасна. Тогаш, Кејси одлучил со својот пријател да му направи соодветна куќичка.

„Монтана Гризли“ стана едукативен центар не само за Брутус, туку и место каде луѓето од сите страни на светот можат да дојдат да го посетат и да научат сѐ за мечките.
Погледнете ја оваа неверојатна приказна и како Брутус се претвори во вистинска „филмска ѕвезда“.

loading...
Loading...