Србија: Семејството брутално ја претепало затоа што останала бремена!

Loading...

Јелена (27) била брутално претепана од нејзиното семејство, бидејќи останала бремена. Докторите се борат за нејзиниот живот.Кога дознале дека е бремена членовите на семејството на Јелена, буквално ја претепале. Лицето целосно и било променето, вилицата скршена…
Таа во тешка состојба била префрлена во Клиничкиот центар, каде лекарите се оидуваат да и го спасат животот.
Таа е претепана во саботата во ноќните часови,  несреќната жена побарала лекарска помош во болницата во Панчево, но кажала дека повредите ги добила затоа што паднала. Откако состојбата и се влошила префрлена е во Клиничкиот центар, таму признала што точно се случило.
Поради тешките повреди бубрегот ќе и биде отстранет, а веројатно ќе го загуби и бебето.
Полицијата ќе покрене истрага.Кога дознале дека е бремена членовите на семејството на Јелена, буквално ја претепале. Лицето целосно и било променето

loading...
Loading...