Средба Иванов-Човиќ во Охрид

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов денеска во Охрид ќе го прими Драган Човиќ, член на Претседателството на Босна и Херцеговина.Човиќ престојува во работна посета на Република Македонија.Човиќ престојува во работна посета на Република Македонија.

Пронајдете не на следниве мрежи: