Среќни денови за оваа недела 18.03.2013- 24.03.2013

Loading...

Овен
Се наоѓате во ситуации кои дополнително ве мотивираат да го зголемите својот влог. Добивка е можна на: 19-ти, 21-ви и 23-ти март. Бидете особено внимателни на 18-ти и 20-ти март.
Бик
Ништо не препуштајте на ситуацијата, без разлика на сите информации кои ги имате. Важно е правилно да постапите на : 18-ти, 22-ри и 24-ти март. Немојте да дозволите некој да ве наведе на погрешен избор на 19-ти и 21-ви март.
Близнаци
Забележувате промени кај вас и високо развиен натпреварувачки дух.  Добивка е можна на 19-ти, 21-ви и 22-ри март. Сметајте на факторот изненадување. Потрудете се да ја сочувате добрата позиција која ја имате на 18-ти и 20-ти март…
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Се наоѓате во ситуации кои дополнително ве мотивираат да го

loading...