Сталоне ќе го режира и ќе глуми во најновиот дел на Рамбо?!

Loading...

Објавено е дека Силвестер Сталоне ќе го режисира и ќе глуми во најновиот дел од Рамбо: Last Blood. Се проценува дека е ова е последната борба за овој херој, иако многумина не се сложуваат со истото. Сеуште нејасно е можното сценарио за овој последен дел на Рамбо. Имаше гласини дека Рамбо во овој дел ќе влезе во конфликт со мексикански нарко картел.
Тука се поставува најголемото прашање за овој дел: Зошто? Последната сцена од претходниот филм за воениот ветеран беше вистинско финале за овој серијал. Покрај тоа, Сталоне веќе има 68 години. САД се различна држава од времето кога актерот глумеше во шовинистичкиот прв дел од серијалот за Рамбо, наречен First Blood.  Се проценува дека е ова е последната борба за овој херој, иако многумина не се сложуваат со истото. Сеуште нејасно е можното сценарио за овој после

loading...
Loading...