Стана мајка на само 9 години

Loading...

Девојче од Мексико кое има само 9 годнини на крајот од Јануари роди ќерка.
“Девојчето ималше нешто повеќе од 8 години кога затрудна.Татко на детето е дечко од 17 години, но неможеме да го најдеме затоа што избега“ изјави мајкаата на девојчето по име Дафне.
 
“Трагаме по момчето за да го слушнеме и неговиот дел од приказната.Бидејќи девојчето сеуште не сваќа што се случило.Тука се работи или за силување или за сексуално злостовување“ изјави еден од јавниот обвнител на државата Халиско.Деојчето се породило на 27 јануари и родила ќерка тешка 2.7 килограми.Двете девојчиња се отпуштени од болница и се чуствуваат одлично.Но од болницата најавија дека ќе продолжат да ја следат нивната состојба поради малдоста на мајката. Девојче од Мексико кое има само 9 годнини на крајот од Јануари роди ќерка.

loading...
Loading...