Станија и Филип имаа секс на „Фарма“

Loading...

Старлетата Станија  и манекенот Филип изгледа имаа секс во „Фарма“.
Имено, како што пишува српскиот  „Курир“, тие своите страсти ги задоволуваа во бањата, каде што нема камери. Но, останатите можеле да ги слушнат воздишките.
Иако, е строго забрането двајца учесници да бидат заедно во бањата, токму поради тоа дека таму нема камери, Станија и Филип не ги послушаа наредбите.
-Но, додека воделе љубов не ги извадиле микрофоните, па продукцијата можела да го слушне нивното дишење и веднаш било јасно за што станува збор.
На следниот ЛИНК може да се потсетите на саботната тепачка на Фарма, која се случи помеѓу двете пејачки.
 Старлетата Станија  и манекенот Филип изгледа имаа секс во „Фарма“.

loading...
Loading...