СТАРЕЦ ПОВИКАЛ МЕХАНИЧАРИ ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА АВТОМОБИЛОТ: Ги дочекало непријатно изненадување!

Loading...

Службата за корисници на Мерцедес прими повик од 82-годишен возач, кој се пожалил на неговиот АМГ караван.„Би ве замолил да ми пратите механичар кој ќе погледне во што е проблемот“ – им порачал старецот од другата страна на слушалката.
Тие веднаш пратиле човек на терен, а потоа старецот одлучил да ги повози по паркингот. Сите по ред се треселе од страв, а дури подоцна било откриено дека возачот е всушност трикратен светски првак во рели, Петер Солберг.
Во приложеното видео ќе дознаете како изгледа кога таков мајстор ќе ви покаже што умее зад воланот!„Би ве замолил да ми пратите механичар кој ќе погледне во што е проблемот“ – им порачал старецот од другата страна на слушалката.

loading...
Loading...