Стави чаша на тесто за пица и додаде Нутела- Резулатот е неверојатен!

Loading...

Познатиот YouTube корисник, Дејв Хакс ќе ве научи како да направите пита со Нутела во облик на ѕвезда.Потребно ви е само тесто за пица кое ќе го расечете на 4 дела.
Остатокот погледнете го во видеото.Потребно ви е само тесто за пица кое ќе го расечете на 4 дела.
Остатокот погледнете го во видеото.

loading...
Loading...