Стави лименка Кока-Кола врз пилешкото, резултатот ЌЕ ВЕ ИЗНЕНАДИ!

Сите добро знаеме дека Кока Колата во топлите денови е најосвежувачки напиток. Но, иако многумина тврдат дека е нездрава за пиење таа сепак може да ви послужи и за други работи…Благодарејќи на кулинарското шоу „Готвење со Мај Лин“, научивме дека комбинацијата со сојно млеко и Кока Кола го претвара вашето пилешко во неверојатно вкусен оброк.
Кока Колата ќе му даде на пилешкото перфектен вкус, а кожичката ќе биде свежа и крцкава.
Погледнете го видеото, сигурно ќе посакате веднаш да си направите и вие…Благодарејќи на кулинарското шоу „Готвење со Мај Лин“, научивме дека комбинацијата со сојно млеко и Кока Кола го претвара вашето пилешк

Пронајдете не на следниве мрежи: