Ставил балон на шише Кока-Кола. Она што се случи потоа е ГЕНИЈАЛНО!

Не постои ништо подобро и поосвежувачко од ладна Кока-Кола. Но, она што многумина не го знаат е дека овој пијалок служи и за многу други нешта и експерименти, а не само за пиење.Тимот од популарната интернет страница Buzzfeed, ќе ви покаже многу луди нешта кои можете да ги направите со помош на овој пијалок. Некои од овие трикови навистина изгледаат фантастично.
Еден пример: Ако ставите сол во балонот, а потоа балонот го ставите на шишето, солта со голема брзина ќе создаде меурчиња и балонот ќе се наполни!
Погледнете го ова интересно видео:Тимот од популарната интернет страница Buzzfeed, ќе ви покаже многу луди нешта кои можете да ги направите со помош на овој пијалок. Некои од овие т

Пронајдете не на следниве мрежи: