Ставил дрвени боици во зовриена вода. Она што се случи подоцна ЌЕ ВЕ ОСТАВИ БЕЗ ТЕКСТ!

Доколку сте љубители на тестенини, или италијанската кујна во целост, тогаш ќе ви се допадне она што ќе го видите во продолжение.Дури и ако не сте фан на оваа кујна, но сакате креативни видеа, тогаш оваа снимка ќе ви ја заскокотка фантзијата.
Овој краток филм се нарекува „шпагети-вестерн“, а на Јутјуб има повеќе од 17 милиони прегледи.
Дури откако ќе го изгледате видеото до крај, ќе ви стане јасно и зошто е тоа така!Дури и ако не сте фан на оваа кујна, но сакате креативни видеа, тогаш оваа снимка ќе ви ја заскокотка фантзијата.
Овој краток филм се нарек

Пронајдете не на следниве мрежи: