Стенд ап со Марјан Ѓорѓиевски во Берово

Loading...

Општина Берово најавува урнебесно стенд ап доживување со битолчанецот Марјан Ѓорѓиевски.  Настанот ќе се одржи на 29 Јули во салата на Бизнис Инкубатор Берово со почеток од 20 часот.Марјан Ѓорѓиевски е наша интернет сензација кој популарност ја стекна со објавување на видеа кои даваат еден поинаков поглед врз секојдневието.
Соработката на Марјан со емисијата “Еден на Еден” на Жарко Димитриоски даде уште поголема популарност и се поголема гледаност на комичните видеа на Марјан.Марјан Ѓорѓиевски е наша интернет сензација кој популарност ја стекна со објавување на видеа кои даваат еден поинаков поглед врз секојдневието.

loading...
Loading...