Што chemtrail прашењето му прави на мозокот: Пензиониран неврохирург конечно открил шокантни факти- II дел

Loading...

Вчера го прочитавте првиот дел од шокантните откритија на др. Блејлок, а денес ви го претставуваме остатокот од текстот.По земјата, билките и изворите на вода се контаминирани и веќе нема начин од тоа да се извлече било каква корист. Доколку не се превземат некои поголеми чекори, ќе дојдеме до наведената катастрофа во поглед на здравјето и таа ќе биде од огромни размери.
Во спротивно,  ќе бидеме сведоци на експанзија на неуродегенеративни  болести кои се јавуваат кај децата и возрасните, како и невроразавојните и моторните пречки кај децата.   „Ние веќе сведочиме  за драматичниот пораст на тие невролошки  болести кои се јавуваат кај младите како никогаш порано“, рекол Блејлок и ја пердупредил јавноста едноставно да престанат да го трујат човештвото.
Исто така, овој доктор опишува зошто не трујат ( не само со chamtrails туку и со се што не опкружува) и кој го прави тоа па така објаснува како започнало еугеничкото движење во Америка секако преку фондациите на Рокфелер, Форд и Карнеги и што се подразбира проектот „Наука за човекот“, кој бил обид за социјален инженеринг на човештвото  со цел за истребување на оние  кои елитата ги сметала за „непосакувани“ и недоволно вредни за да живеат.
Финансирањето на Рокфелер преку големите Универзитети тогаш ги протуркало еугеничките програми за неколку наредни години, а еугеничарите стапиле во контакт со нацистичките научници  со кои разменувале и прибирале информации. Кога еугениката придобила негативна конотација на рсната супериорност и геноцид, псевдонауката се повлекла на некое време, но набрзо се кренала под закрила на молекуларната биологија и генетика, фармацефските компании, регулаторните агенции и разни медицински полиња кои заедно делуваат со јавното здравство.

Др. Блејлок истакнал дека главната систематска изложеност на населението на токсини влијае на однесувањето, но исто така што е најважно, во вид на целосна контрола, и размислување на општата популација. Така хемиски се менува и модифицира начинот на кој мозокот делува и се индуцира настанокот на разни болести што доведува прекриената еугеника за која сведочиме секојдневно. Бројот на болести и заболени драстично се зголемува, и покрај тоа што технологијата, и здравството драстично напредуваат. Зарем не е тоа чудно??
Шизофренијата и аутизмот се две болести кои зафатија голем број млада популација на планетата во последните неколку години. Но, Блејлок предупредува и на токсините во храната и пијалоците и во се што не опкружува, говорејќи дека на светот не му се пишува добро доколку продолжи со еугениката на човештвото која скоро никој не ја забележува или пак не сака да ја забележи. 
По земјата, билките и изворите на вода се контаминирани и веќе нема начин од тоа да се извлече било каква корист. Доколку не се превземат нек

loading...
Loading...