Што мора да направите пред да се омажите?

Loading...

Сигурно не сакате да живеете во брак во којпостојано ќе се почитувате „што би било кога би го направила ова или она“
Пред да се омажите морате да направите:
Трошете повеќе отколку што заработувате
Посетете стриптиз клуб
Бидете кума на барем една другарка
Одете на состанок на слепо
Бакнете се на првиот состанок
Искусете го скршеното срце  барем еднаш
Ако сте во можност купете сопствена куќа
Одете на непланирано патување со пријателите
Направете се што е можно да ја запознатете омилената позната личност
Излезете со момче само поради неговиот изглед
Излезете со лошо момче
Имајте врска за една вечер
Живејте со партнерот пред бракот
Бидете една или две години во врска со мажот со кого планирате да се омажитеСигурно не сакате да живеете во брак во којпостојано ќе се почитувате „што би било кога би го направила ова или

loading...