Што може Голф 2 против двајца Босанци?- НИШТО!

Голф „двојка“ долго време беше најпопуларен автомобил на просториите на поранешна Југославија. Дури и денес на патиштата можат да се сретнат овие неуништиви машини како освојуваат нови километри…
Во ова видео можете да видите борба помеѓу Голф „двојка“ и двајца Босанци. Сепак имало нешто појако од „двојката“.
Golf 2 protiv 2 Bosanca by ludodobolaДури и денес на патиштата можат да се сретнат овие неуништиви машини како освојуваат нови километри…
Во ова видео можете да видите борба

Пронајдете не на следниве мрежи: