Што одговорија идните македонски „студенти“ на една анкета?

Loading...

Погледнете ја оваа малку поинаква анкета за уписите на факултет.Очигледно  овие „студенти“ сакале само  да се    прошетаат и  да видат  како  изгледа факултетот.Очигледно  овие „студенти“ сакале само  да се    прошетаат и  да видат  како  изгледа факултетот.

loading...