Што размислуваат жените, а што мажите за време на секс: „Леле зошто го правите тоа одзади?“

Дека мажите и жените се два различни света докажуваат и нивните мисли кои ни ги открива американскиот „Космополитен“Задник
Жените мислат:„Оф Боже се надевам дека нема да го забележи мојот целулит или ќе очекува дека сум ја депилирала внатрешноста на задникот. Не сакам ни да размислувам за тоа“.
Мажите мислат: „Овој задник е совршен. Дали ќе биде чудно само да ја држам и гледам наредниов час? Да ја прашам или само да пробам?
Девојки внимателно читајте: Ова им се „мота“ во глава на мажите за време на орален секс….
Половина
Жените мислат: „Зошто се запалени светлата? Изгледам дебело!“
Мажите мислат: „Не можам да поверувам дека успеавме да ги оставиме светлата запалени. Можам се да видам, а тоаааа е секси!“
Стомак
Жените мислат: „Зошто сум на него:! Сега размислувам само за тоа дека изгледам како трудница“.
Мажите мислат: „Ова се две работи кои ги обожувам кога е она горе – не морам да ја извршувам цела работа, а можам и да и ги гледам градите“.

 

Колкови
Жените мислат: „Нему навистина му се допаѓаат моите колкови? Кој би рекол дека тоа го пали?“
Мажите мислат: „Ти благодарам што имаш колкови, обожувам кога имам за што да се фатам“.
Гради
Жените мислат: „Се прашувам дали ги виде овие две влакненца на моите брадавици“.
Мажите мислат: „Се прашувам дали забележа дека не можам да престанам да гледам во нејзините гради“.
Грб
Жените мислат: „Леле зошто го правите тоа од позади. Уште не сум се решила од акните на грбот кои ги запоставувам уште од летото“.
Мажите мислат: „Ваууу, секс од позади!“.Задник
Жените мислат:„Оф Боже се надевам дека нема да го забележи мојот целулит или ќе очекува дека сум ја депилирал

Пронајдете не на следниве мрежи: