Стоилов е задоволен од денешниот резултат против Иран, но не и од играта на ракометарите

Кружниот напаѓач на македонската репрезентација Столе Стоилов, изјави дека е задоволен од денешниот резулат против Иран, но не и од играта на ракометарите.„За разлика од многумина, јас не очекував лесен натпревар. Уште вчера нагласив дека сите треба да се респектираат. Иранците покажаа дека знаат да играат ракомет. Но, добро е кога победуваме во лоши натпревари. Се надевам дека ќе играме подобро во следните мечеви кои нѐ очекуваат“ – рече Стоилов.„За разлика од многумина, јас не очекував лесен натпревар. Уште вчера нагласив дека сите треба да се респектираат. Иранците покажаа дека знаа

Пронајдете не на следниве мрежи: