Стоилов го импресионираше познатиот коментатор О’Бранеган: „Стоилов е како балерина, со големина на мечка. Одличен играч!“

Македонскиот пикер Стојанче Стоилов, одигра одличен меч против Тунис, а тоа го забележа и популарниот коментатор на ЕХФ, Том О’Бранеган.Популарниот коментатор по мечот помеѓу Македонија и Тунис на својот Твитер напишал:
„Стоилов е како балерина, со големина на мечка. Одличен играч!“
Популарниот коментатор по мечот помеѓу Македонија и Тунис на својот Твитер напишал:
„Стоилов е како балерина

Пронајдете не на следниве мрежи: