Штрајк на шпанските проститутки

Силиконските кукли за секс од најновата генерација се толкаво унапредување што се отвораат се повеќе бордели во кои пациентите плаќаат за однос со изнајмен секс-робот.Цените се движат од 50 евра дневно во Кина до 100 евра на час во Ирска, а во Шпанија проститутките веќе почнаа со протести поради нелојалната конкуренција, бидјеќи силиконските секс-кукли се нудат за 80 евра, што е многу помалку од износот кој тие го бараат за своите услуги.

Од синдикатот на проститутките во Барселона порачуваат дека куклите не пружаат квалитетна услуга, не разговараат со клиентите и не ги нудат со шампањ, а властите допрва треба да откријат решение за нивните проблеми.Цените се движат од 50 евра дневно во Кина до 100 евра на час во Ирска, а во Шпанија проститутките веќе почнаа со протести поради нелојалната конку

Пронајдете не на следниве мрежи: