Страшна несреќа во Хрватска: Јахта искасапи тело на една девојка!

На брегот на туристичката населба Пунтижел, вработените од капетанијата на Пула пронашле мртва девојка во нуркачки костим.Станува збор за 16-годишна Германка, која налетала на јахтата додека нуркала во Фажанскиот канал.
Имено, на неа налета јахта Кон Тики 1, која пловела под италијанско знаме. Јачината на налетот била толку голема, што на девојката и` биле ампутирани делови од телото.
За жал, повредите биле претешки за да може да и` се помогне на девојката.
Полицијата трага по јахтата, која е во сопственост на лицето Л. Ф.Станува збор за 16-годишна Германка, која налетала на јахтата додека нуркала во Фажанскиот канал.
Имено, на неа налета јахта Кон Тики 1, ко

Пронајдете не на следниве мрежи: