Страшниот земјотрес го предвидоа домашните миленици!

Loading...

Уште една снимка од Јутјуб направена од безбедносна камера за време на вчерашниот земјотрес во Скопје кој се случи во 15:10 часот.Снимката е направена во куќа, а на неа се гледа и едно маче и неговата реакција за време на земјотресот но и пред него. Јасно се гледа на снимката дека мачето е вознемирено и ја проверува околината околусебе очекувајќи нешто да се случи.Снимката е направена во куќа, а на неа се гледа и едно маче и неговата реакција за време на земјотресот но и пред него. Јасно се гледа на снимката

loading...