Струмичани откриваат: Ова е рецептот за женско дете!

Loading...

Ова е рецептот за женско дете!Сашко Коцев на струмичкиот пазар “ШКДМ” прашува кој е рецептот за правење женско дете, затоа што во Струмица наводно има најмногу женски деца, пет девочиња на едно машко.

 
Сашко Коцев на струмичкиот пазар “ШКДМ” прашува кој е рецептот за правење женско дете, затоа што во Струмица наводно и

loading...
Loading...