Супер бабичка приреди настап за паметење!

Како бројот на годините да не е доволно импресивен за ваквите движења, таа дури три пати го оперирала колкот.Тао Порчон Лин е 96- годишна старица која докажала дека годините се само број. Таа се пријавила на популарната емисија „Америка има талент“ и  си задала домашна задача  за далеку помлади луѓе од себе.
Како бројот на годините да не е доволно импресивен за ваквите движења, таа дури три пати го оперирала колкот.Тао Порчон Лин е 96- годишна старица која докажала дека годините се само број. Таа се пријавила на популарната емисија „Америка има талент&ld

Пронајдете не на следниве мрежи: