Сурово се пошегувал со девојката, но го извлекол подебелиот крај

Нема да му текне повторно да се задева со неа.Еден од браќата од колективот „ViralBrothers“ смислил  пеколен план за да ѝ се одмазди на девојката поради депилацијата на задникот која таа му ја приредила- и платил жестока цена.
Инаку, Ерик покрај кадата ставил детергент за перење алишта и ја наговорил девојката да се снима додека ѝ ја мие косата, а потоа од џебот извадил прамен вештачка коса и ја уверил дека и опаѓа косата.
Се обидел дека ѝ објасни дека смислил одмазда, но потоа погрешил и случајно ѝ ставил на главата агресивен детергент.
Таа потполно полудела, го навредила и го турнала во када, а шегобиецот при тоа се здобил и со повреда.

Еден од браќата од колективот „ViralBrothers“ смислил  пеколен план за да ѝ се одмазди на девојката поради депилацијата на заднико

Пронајдете не на следниве мрежи: