Светот ПОЛУДЕ по овие палачинки!

Сите ние сакаме палачинки,а најдраги ни се оние со еурокрем или нутела. И скоро сите ги правиме по стариот,добар и испробан рецепт. Сепак, дали би пробале нешто ново?Имено , интернетот полуде за новиот рецепт за американски палачинки, по кој филот со кој ги мачкате палачинките се става пред него што ќе се испече. Инаку, американските палачинки се спремаат на сличен начин како и нашите, само што тестото е погусто. Значи, го исипувате тестото во загреано тавче, па потоа еурокрем или нутела, па потоа повторно тесто. И палачинките се спремни!
Во видеото погледнете како се спрема овој сјаен рецепт.Имено , интернетот полуде за новиот рецепт за американски палачинки, по кој филот со кој ги мачкате палачинките се става пред него што ќе се испече

Пронајдете не на следниве мрежи: