Свршеникот ѝ рекол да излезе надвор, А ТАМУ ја дочекало…

Loading...

Кристина, која се свршила  со своето момче, мислела дека оди на фотографирање.Кристина, која се свршила  со своето момче, мислела дека оди на фотографирање.
Нејзиниот пријател кој всушност е фотограф ја замолил да облече венчаница за во трговскиот центар да направат неколку фотографии. Наместо тоа, ја поздрави нејзиниот татко кој во рацете држел букет цвеќе.
„Ни срам ни перде“- Оваа невеста ВАКА си се појави на свадбата!
Беше зачудена и по малку збунета, а потоа сe појави и младоженецот.
Погледнете на следната страна:

КОГА И ГО ВИДЕЛ ЛИЦЕТО на својата невеста се шокирал и рекол дека се разведува

ВАКВА НЕВЕСТА НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ: Зарем е луда вака да оди на свадбата?Кристина, која се свршила  со своето момче, мислела дека оди на фотографирање.
Нејзиниот пријател кој всушност е фотограф ја замолил д

loading...
Loading...