Таа чекала да се качи во авион кога странецот до неа направил нешто сосема неочекувано!

Loading...

По многуте месеци поминати како учителка во Костарика, Линдзи била многу возбудена што си оди дома и што ќе го види нејзиниото момче. Но на аеродром ја чекало големо изненадување. Таа седала на аеродромот, кога странецот до неа започнал да свири на гитара. А кога другото момче до неа започнало да ја пее „It Will Rain” од Бруно Марс, таа сфатила дека нешто се случува…
Благодарение на момчето кое снимало, нејзините реакции биле успешно фатени. Па таа е снимена како разгледува наоколу како нешто да претчувствува. Конечно на крај го здогледа момче со букет цвеќе… Секако станува збор за нејзиното момче кое успеа да ја изненади. 
Тој едноставно не можел да издржи таа да се врати па сакал да ја изненади. Погледнете што се случувало…

 
Таа седала на аеродромот, кога странецот до неа започнал да свири на гитара. А кога другото момче до неа започнало да ја пее „It Will Rain&rd

loading...
Loading...