Таа секој ден става ластиче околу двата прста на нозете. Причината ќе ве поттикне да го сторите истото!

Loading...

Дамите знаат дека некои трикови за убавина можат да звучат навистина необично, но доколку делуваат, тоа и не е така важно.Носењето на високи потпетици значи и да бидете подготвени на болка и неудобност, но поради тоа телото добива потполно нов облик и изглед.
Научниците откриле дека помеѓу третиот и четвртиот  прст се наоѓа нерв кој предизвикува болка додека носиме високи потпетици, а оваа жена ќе ви покаже 6 трикови како да се ослободите од таа болка.

Се што ви е потребно е ластик или леплива лента со која ќе ги замотате третиот и четвртиот прст на ногата. Нервите се одвојуваат при одење, а тука всушност лежи причината за болката.
Погледнете уште неколку трикови  во видеото.

 
Носењето на високи потпетици значи и да бидете подготвени на болка и неудобност, но поради тоа телото добива потполно нов облик и изглед.
Н

loading...
Loading...