Ознака: граници

Балкан

Драматично предупредување од Словенија: На Балканот му се заканува нова војна!

Словенечкиот премиер Миро Церар во интервјуто за германски „Велт“ предупредува дека нареден бран на бегалци би можел да предизвика конфликт на Балканот.„Би требало на европските надворешни граници да се направи […]