Ознака: домат

Живот

Најдобар лек против акни! Исчистете го лицето со домат!

Постојат безброј производи за акни, но обично се скапи и полни со хемикалии. Сепак, постои природен лек. Свеж домат!Свежо исечениот домат може да ви помогне во смирувањето на акните, па […]