Ознака: Елеонора

Магазин

Спејко и Елеонора: Чаршијата веќе почна да шпекулира дека новата селебрити љубовна двојака е родена

Млади, згодни, убави, преку ноќ од тотални анонимуси стануваат познати, популарни, сакани, па дури и обожавани од дел од нацијата… А не се ниту пејач(к)и, актер(к)и, водител(к)и, спортисти, манекен(к)и… Едноставно […]