Ознака: еу

Издвојуваме

ПУЛС24 АНКЕТА: Граѓаните ја поддржуваат ЕУ патеката на Македонија и ги поздравија преговорите

Граѓаните ја поддржуваат ЕУ патеката на Македонија и ги поздравија преговорите Пред три дена ве прашавме: Денеска се отворија преговори со ЕУ. Со Лајк ако го поддржувате процесот, додека со […]

Вести

Македонија започнува преговори за членство во ЕУ

Македонија започнува преговори за членство во ЕУ Ова беше пред кратко време соопштено на прес конференција во Владата на РСМ. Повеќе информации и анкети можете да најдете на нашата Фејбук страница!!! […]

Вести

Прв смртен случај во Евроинституциите предизвикан од КОРОНА ВИРУСОТ

Прв смртен случај во Евроинституциите предизвикан од КОРОНА ВИРУСОТ Портпаролката на Европскиот парламент изјави: – За жал, можам да ви потврдам дека еден член на персоналот на Европскиот парламент починал од […]

Вести Видео

И ЕУ ги затвора границите од утре напладне! И Канада исто така!

ЕУ ги затвора надворешните граници во следните 30 дена во рамките на борбата против пандемијата од коронавирусот, изјави францускиот претседател Емануел Макрон. „Сите патувања меѓу неевропските земји и Европската унија […]

Вести Видео

Британците тагуваат по напуштањето на ЕУ (потресно видео)

Моментот кога Британија се одвојува од ЕУ и знамето се симнува во Брисел. Ве молиме погледнете ја реакцијата на луѓето. Се чини дека медиумите од либерална и левичарска наклонетост со […]

Вести

Британското знаме симнато од пред европските институции

Неколку часови пред Брегзит, знамињата на Велика Британија, што беа покрај знамињата на ЕУ и другите земји-членки, беа отстранети од европските институции во Брисел и Стразбур. Прво, британското знаме беше […]