Ознака: игри на среќа

Издвојуваме

АПЕКС МАКЕДОНИЈА СО ДОНАЦИЈА НА ДЕЗИНФЕКЦИОНИ СРЕДСТВА ВО ВКУПНА ВРЕДНОСТ ОД 20.000 ЕВРА НА УНИВЕРЗИТЕТСКА КЛИНИКА ЗА ИНФЕКТИВНИ БОЛЕСТИ И ФЕБРИЛНИ СОСТОЈБИ ВО СКОПЈЕ

ПРОДОЛЖУВА ХУМАНИТАРНАTA АКЦИЈА НА АПЕКС МАКЕДОНИЈА СО ДОНАЦИЈА НА ДЕЗИНФЕКЦИОНИ СРЕДСТВА ВО ВКУПНА ВРЕДНОСТ ОД 20.000 ЕВРА НА УНИВЕРЗИТЕТСКА КЛИНИКА ЗА ИНФЕКТИВНИ БОЛЕСТИ И ФЕБРИЛНИ СОСТОЈБИ ВО СКОПЈЕ Универзитетска Клиника […]

Издвојуваме

Отворено писмо до Владата на Република С. Македонија

Отворено писмо до Владата на Република С. Македонија Од Асоцијација на приредувачи на игри на среќа – АПИС чии членки се Групацијата Новоматик – Македонија (Адмирал, Астра и Казино „Фламинго“), […]

Издвојуваме

ПРОДОЛЖУВА ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА АСОЦИЈАЦИЈАТА НА ПРИРЕДУВАЧИ НА ИГРИ НА СРЕЌА – АПИС

ПРОДОЛЖУВА ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА АСОЦИЈАЦИЈАТА НА ПРИРЕДУВАЧИ НА ИГРИ НА СРЕЌА – АПИС ДЕНЕСКА ХТЛ МАКЕДОНИЈАДОНИРАШЕ МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА ВО ВКУПНА ВРЕДНОСТ ОД 20.000 ЕВРА НА ГРАДСКАТА ОПШТА БОЛНИЦА 8МИ […]

Издвојуваме

ЗАПОЧНА ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА АСОЦИЈАЦИЈАТА НА ПРИРЕДУВАЧИ НА ИГРИ НА СРЕЌА – АПИС

ЗАПОЧНА ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА АСОЦИЈАЦИЈАТА НА ПРИРЕДУВАЧИ НА ИГРИ НА СРЕЌА – АПИС АПЕКС МАКЕДОНИЈА ДОНИРАШЕ МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА ВО ВКУПНА ВРЕДНОСТ ОД 40.000 ЕВРА НА УНИВЕРЗИТЕТСКА КЛИНИКА ЗА ИНФЕКТИВНИ […]

Издвојуваме

АПИС: Владата да ја преиспита одлуката и да им овозможи и на автомат клубовите и казината да започнат со дејност

Земајќи предвид дека Владата на Република Северна Македонија, следејќи ги препораките на Комисијата за заразни болести, донесе одлука за фазно враќање на општествените процеси во „новата нормалност“, сметаме дека како […]

Занимливости

За шест месеци фатил четири лотарии и се збогатил за 6 милиони долари

На маж од Калифорнија навистина му се посреќи. За шест месеци е побогат за повеќе од шест милиони долари, играјќи четири лотарии. Антулио Мазариегос првата добивка ја освоил во ноември […]

Хороскоп

Среќници на Зодијакот: Еве кој знак е роден да губи, а кој треба веднаш да купи ливче за лотарија!

Секој понекогаш сака на полесен начин да дојде до пари, а има ли подобар начин од добивка на лото или во некое казино? Прочитајте кои се среќниците меѓу хороскопските знаци, […]