Ознака: коронавирус

Живот

Кинезите објавија прва фотографија од смртоносниот коронавирус

Институтот за микробиологија на Кинеската академија на наука ги објави првите крупни фотографии од смртоносниот коронавирус кој уби најмалку 26 лица и зарази над 800. Кина во меѓувреме работи на […]