Ознака: корона вирус

Вести

Од сега е забрането групирање на повеќе од 4 лица

Владата на Република Северна Македонија на 18-та седница донесе одлука за забрана за собирање во групи (групирање) на повеќе од четири лица на јавен простор, односно паркови, јавни површини или […]